(recept
si oblíbilo 32 návštěvníků)
Tatarák

Potřebné ingredience
400 g pravé svíčkové
lžíce krájené cibule
lžíce hořčice
lžíce kečupu
lžíce worchesterové omáčky
sůl
mletý pepř
2 žloutky
česnek
chléb
Postup přípravy
Maso dvakrát přemeleme, aby bylo jemné a pokud máme rádi opravdu jemný tatarák, můžeme maso naškrábat nožem. Maso dáme do misky, přidáme cibuli, hořčici, worchesterovou omáčku, osolíme, opepříme, přidáme žloutky, vše dobře promícháme a dáme vychladit. K masu osmažíme topinky a společně podáváme.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

irena49
(upraveno)
5. 10. 2009, 10:26







nahlásit

cherba
(upraveno)
4. 10. 2009, 22:21
Nádherný pohled, skvostně naservírovaný tataráček.









nahlásit

nigina
(upraveno)
4. 10. 2009, 21:32
Mňááááám
mňam
.... slinky mi tečú na klávesnicu, nestačím pregĺgať. Milujem tatarák, ale už som ho nejedla, ani napamätám. Kvôli surovému mäsu a surovému žĺtku
do prknaááá
Inak to servírovanie tataráku máte skvostné, ešte som tak nevidela podávať. Paráda!









nahlásit